logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

De financiële check & duurzaamheidskorting - Woud

Nieuwbouwproject Zoetermeer - Wonen in en met hout - Woud
Wees goed voorbereid
De financiële check &
duurzaamheidskorting
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

De financiële check & duurzaamheidskorting

Met een financiële check weet jij, en weten wij, vóórafgaand aan de afspraak bij de makelaar of er groen licht is voor een woning in Woud. Je kunt terecht bij welke partij je wilt, vanzelfsprekend.

Simone van de ING bank staat in ieder geval voor je klaar voor een vrijblijvende en gratis financiële check op korte termijn. Zij kent het project en denkt graag met je mee. Het is eenvoudig en snel geregeld.

“ING stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in dit nieuwbouwproject? Dan kun je wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. Ik vertel je daar graag alles over.“

Hoe werkt het?

Je kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door Simone Nugteren (ING). Je ontvangt het certificaat dan direct na de berekening en deze kun je delen met de makelaar.

Simone is nauw betrokken bij het project. Zij gaat graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor de nieuwe woning. Met haar kennis en betrokkenheid bij het project bespreekt zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Neem contact op

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw nieuwbouwwoning.

Simone Nugteren

ING adviseur

simone.nugteren-hertog@ing.com
06 30 53 56 45

Afspraak maken