logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

Nieuwbouw Zevenhuizen - Hero Image - Wonen in Woud

Nieuwbouwproject Zoetermeer - Wonen in en met hout - Woud
Aanmelden voor Woud
Hoe werkt het
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

Aanmelden voor Woud,
Zo werkt het!

Hieronder beschrijven wij de stappen die je neemt als belangstellende om je aan te melden voor Woud.

#1. Maak een persoonlijk account aan

Maak een persoonlijk account aan via het formulier op de pagina interesse. Vervolgens ontvang je een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres met het verzoek je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken.

#2. Vul je persoonsgegevens aan

Log in op je persoonlijke account via mijn.woneninwoud.nl. Hier kun je via “Mijn Gegevens → Persoonsgegevens” jouw persoonlijke gegevens aanvullen. De gegevens die je hebt ingevuld op het interesseformulier op de website, zijn al voor je ingevoerd. Ook heb je hier de mogelijkheid om de gegevens van je partner toe te voegen.

#3. Deel je woonwensen

Log in op je persoonlijke account via mijn.woneninwoud.nl. Hier kun je via “Mijn Gegevens → Woonwensen” jouw woonwensen met ons delen.

Wij verzoeken je je woonwensen met ons te delen zodat we het woningaanbod nog beter op jouw woonwensen kunnen laten aansluiten.

#4. Geef je bouwnummer voorkeur door

Log in op je persoonlijke account via mijn.woneninwoud.nl. Hier kunt je via “Woningaanbod” jouw bouwnummervoorkeuren met ons delen. Dit kun je doen door de bouwnummers te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje.

#5. Schrijf je online in tijdens start verkoop

Log in op jouw persoonlijke account via mijn.woneninwoud.nl. Hier kun je via “Woningaanbod → Inschrijven” jouw online inschrijving met ons delen. Dit kun je doen door onder “woningaanbod” bouwnummer te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje.

Vervolgens worden deze bouwnummers getoond onder “Inschrijven” en kun je deze prioriteren naar voorkeuren. Als je jouw persoonsgegevens volledig hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de inschrijfvoorwaarden kun je jouw online inschrijving verzenden. Je ontvangt een bevestiging op je e-mailadres.

#6. Inschrijving wijzigen

Log in op jouw persoonlijke account via mijn.woneninwoud.nl. Wil je jouw inschrijving intrekken of de bouwnummers van voorkeur wijzingen of anders prioriteren? Klik op het tabblad “Woningaanbod → Inschrijven”, klik vervolgens op “inschrijving wijzigen”. Wijzig vervolgens je inschrijving naar wens en schrijf je opnieuw in.

Let op: als je jouw inschrijving wijzigt nadat de inschrijving is gesloten, dan word je verwijderd uit de groep van inschrijvers en word je toegevoegd als reserve kandidaat.

De verkoop start 15 januari

De verkoop van de 32 woningen van Woud start 15 januari 2024. Vanaf 09:00 uur kun je de makelaars bellen voor het maken van een afspraak voor jouw favoriete woning. Heb je interesse? Maak een account aan! We houden je op de hoogte met alle informatie over de start verkoop én het laatste nieuws over Woud.

Heb je al een account? Login

Account aanmaken