logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

Nieuwbouw Zevenhuizen - Hero Image - Wonen in Woud

Koopwoningen Zoetermeer - Wonen in en met hout - Woud
Janine Ista
Kopersbegeleider
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

Janine, de kopersbegeleider van Woud

Janine Ista is kopersbegeleider bij Knaap B.V. en nauw betrokken bij Woud en haar toekomstige bewoners. Het lijkt ons daarom een goed moment om haar wat meer over haar werk te laten vertellen aan de hand van enkele vragen.

Welke taken heb jij als kopersbegeleider?

Als kopersbegeleider heb ik verschillende taken tijdens het proces. Zo kijk ik voor de start van de verkoop mee met de verkoop- en optietekeningen en technische omschrijving. Daarnaast maak ik optielijsten en andere verkoopdocumentatie. Ook leg ik contact met showrooms en maak ik daar afspraken mee.

Tijdens het verkooptraject heb ik contact met de makelaars en beantwoord de bouwkundige vragen over de woningen. Ik verwerk de gekozen opties van de klanten en bevestig dit naar hen. Daarnaast worden deze stukken en showroomrapporten uitgewerkt voor de uitvoering.

Tijdens de bouw zorg ik dat de kopers geïnformeerd blijven over de voortgang van het bouwproces en organiseer ik kijk- en meetdagen. Waar ik natuurlijk ook bij aanwezig ben.

Tot slot probeer ik zo veel mogelijk aanwezig te zijn bij de oplevering van de woningen. Dit zijn leuke momenten.

Wanneer kom jij als kopersbegeleider in beeld bij de bewoners van Woud?

De bewoners krijgen mij in beeld zodra de hoera brief is verzonden. Ze krijgen dan een uitnodiging voor het online portal en ik plan kopersgesprekken in.

Welke vragen kun de nieuwe bewoners van Woud aan jou, als kopersbegeleider, stellen?

Ze mogen mij alle vragen stellen met betrekking tot de bouw van hun woning. Op de meeste vragen kan ik altijd wel gelijk antwoorden. Andere reacties komen na overleg.

Met welk systeem werk jij en wat is dit voor systeem?

We werken met een online portal “VolgjeWoning”. In dit portal kunnen de toekomstige bewoners alle gegevens van hun woning vinden. Ze kunnen hier ook met de kopersbegeleiding communiceren en keuzes doorgeven. Verder worden nieuwsbrieven en foto albums via dit portal gedeeld. Dit systeem heeft ook een app. De toekomstige eigenaren kunnen dus op elk moment informatie over hun woning raadplegen en hebben alle informatie snel bij de hand.

Heb je tips voor de nieuwe bewoners van Woud om het gesprek met jouw als kopersbegeleider voor te bereiden?

Neem de tijd voor dit gesprek, tijdens dit gesprek wordt nog veel informatie gegeven over showrooms, mogelijkheden en het bouwtraject.