logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

Nieuwbouw-Zevenhuizen-Wonen-in-Zevenhuizen-Wonen-in-Woud

Nieuwbouw Zevenhuizen - Logo Beige - Wonen in Woud
Wonen in Zevenhuizen
32 natuurinclusieve woningen
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

Een stek uit duizenden

Wonen in Woud is puur genieten, op een uitzonderlijke stek aan de rand van het dorp Zevenhuizen. Gelegen aan de Swanlaweg in nieuwbouwproject De Swanladriehoek behoort Woud tot een natuurinclusief woongebied waar mens, plant en dier in harmonie samen kunnen gaan leven. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen binnen handbereik!

Ik heb interesse

Dorps wonen in Zevenhuizen

Dat voelt goed!

Een landelijke omgeving, saamhorigheid, scholen, winkels, restaurants, volop sport- en recreatiemogelijkheden, gezellige evenementen: Zevenhuizen, onderdeel van de gemeente Zuidplas, heeft alles wat je van een dorp mag verwachten. Bovendien heeft Zevenhuizen een gunstige ligging. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer heb je uitstekende verbindingen met nabijgelegen steden als Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Meer over Zevenhuizen

Eén met de natuur

De Swanladriehoek is niet zomaar een nieuwbouwproject. Het is een natuurinclusieve woonwijk waar het beste van twee werelden samenkomt: het comfort en gemak van wonen gecombineerd met de schoonheid en waarde van de natuur. Daarmee biedt De Swanladriehoek niet alleen een aantrekkelijk thuis voor mensen, het draagt ook bij aan het behoud en de versterking van de biodiversiteit in de omgeving.

Meer over De Swanladriehoek