logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

Nieuwbouw Zevenhuizen - Hero Image - Wonen in Woud

Koopwoningen Zoetermeer - Wonen in en met hout - Woud
NU IN VERKOOP
32 woningen met hart voor de natuur
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

Natuurlijk wonen in hout

Synchroon, de architecten en de aannemer hebben er alles aan gedaan om een plek te creëren die jouw woonbeleving naar een nog hoger niveau tilt. Wij wensen dat jij volop gaat genieten van de natuur die wordt gemaakt.

Tegelijkertijd hopen we dat jij ook zélf deze natuur gaat versterken. Hoe? Door het nóg aantrekkelijker te maken en te behouden voor alles met vleugels en poten, en wat leeft aan een tak of stengel.

De enige vraag die nog rest, is: welke woning wordt jouw thuis? Je kunt kiezen uit verschillende karakteristieke houten gezinswoningen, riante twee-onder-een-kapwoningen en een royale vrijstaande woning.

Ik heb interesse

Kavelkaart

Filteren

461000 487000
Toon resultaten
#
Aanbod wordt geladen..

Bouwnummers

Bnr.PrijsWoningtype GevelmateriaalTuinliggingExtra groen:
voor de bewoner
Extra groen:
voor de dieren
52€ 487.000Gezinswoning (2)125㎡151㎡4 HoutWestVeranda
63€ 461.000Gezinswoning (2)125㎡135㎡4 HoutNoordVeranda
64€ 461.000Gezinswoning (2)125㎡135㎡4 HoutNoordLuifel
65€ 461.000Gezinswoning (2)125㎡135㎡4 HoutNoordLuifel

Woningtypen

Twee-onder-één-kapwoning

Traditioneel en houten gevel
378㎡
171㎡
5 kamers
Uitverkocht
v.a.€ 461.000 v.o.n.

Gezinswoning (2)

CLT en houten gevel
135㎡ - 151㎡
125㎡
4 kamers
Onder optie
4 onder optie

Hoekwoning (2)

CLT en houten gevel
143㎡ - 179㎡
125㎡
4 kamers
Uitverkocht

Gezinswoning (1)

CLT en baksteen gevel
135㎡
125㎡
4 kamers
Uitverkocht

Hoekwoning (1)

CLT en baksteen gevel
142㎡ - 167㎡
125㎡
4 kamers
Uitverkocht

Vrijstaande woning

Traditioneel en bamboe gevel
414㎡
186㎡
5 kamers
Uitverkocht

Heb je interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen op het door jou ingevulde e-mailadres. We houden je ook met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb je al een account? Login

Account aanmaken

29 Gevarieerde gezinswoningen van hout

De gezinswoningen in Woud zijn letterlijk en figuurlijk uit het juiste hout gesneden. Ze zijn stuk voor stuk gebouwd uit cross laminated timber (CLT) [link naar subpagina: houtbouw] Dit maakt hen sterk en solide, maar ook circulair en comfortabel.

Tegelijkertijd zijn ze voorzien van specifieke elementen die elke woning een eigen karakter geven. Denk aan een bakstenen of juist houten gevelbekleding, maar ook aan verblijfplaatsen voor vogels en vleermuizen. En – minstens zo belangrijk – in de woningen is het goed toeven!

Meer over de gezinswoningen

2 Riante twee-onder-een-kapwoningen

Rust, ruimte, natuur en luxe: alles komt samen in de twee riante twee-onder-een-kapwoningen in Woud. Deze comfortabele halfvrijstaande woningen staan op een centrale plek aan de rand van het park, geflankeerd door de houten gezinswoningen. De twee-onder-een-kapwoningen zijn traditioneel gebouwd, maar door hun houten gevelbekleding, veranda en luifel passen zij perfect in het natuurlijke plaatje! Ook binnen in de woningen is het fijn, met alles wat je je wensen kunt. Van ruimte voor een gezellige, lichte woonkeuken tot een ruime living waar je leuke hoekjes kunt creëren. En van een luxe badkamer met douche, bad en dubbele wastafel tot drie grote slaapkamers én een vrij in te richten tweede verdieping!

Meer over de twee-onder-een-kapwoningen

1 Luxe vrijstaande woning

Wow, wat een mooie, ruime woning is dit! Gelegen op een zeer royale kavel aan de Swanlaweg heeft dit vrijstaande huis alles in zich voor een ultieme woonbeleving. Dat begint al wanneer je door de voordeur in de bamboe gevel binnenkomt en de grote statige hal binnenstapt, met links een imposante trap en boven je een vide tot aan de tweede verdieping. Dit ruimtelijke gevoel wordt op de verdiepingen nog eens versterkt, met onder meer drie grote slaapkamers en een flinke zolderruimte.

Meer over de vrijstaande woning