logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

Hoekwoning met CLT en Baksteen Gevel - Koopwoningen Zevenhuizen - Wonen in Woud

Koopwoningen Zevenhuizen - Logo Beige - Wonen in Woud
Uitverkocht
Hoekwoning – CLT en baksteen gevel
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

Bouwnummers

BNR.
37125㎡142㎡4
43125㎡142㎡4
44125㎡143㎡4
50125㎡167㎡4
#

Plattegronden

Hoekwoning - Plattegrond Bouwnummer 37 - Wonen in Woud
Hoekwoning | Bouwnummer 37

Hoekwoning - Legenda Bouwnummer 37 - Wonen in Woud

Hoekwoning - CLT en baksteen gevel

Houd je van een stoere, stevige uitstraling? Dan zijn de veertien woningen aan de Swanlaweg helemaal jouw type! Deze in hout opgetrokken woningen hebben bakstenen gevels, met aan de voorzijde een houten luifel. Liever een woning met een wat zachter exterieur? Kies dan voor een van de vijftien woningen met houten gevels, aan de parkzijde. Een deel van deze woningen heeft een luifel, het andere deel is uitgevoerd met een veranda.

Voor- en achterdeur

Wat deze woningen bijzonder maakt, is dat ze met hun voordeur aan het groen grenzen. Dit maakt van de voortuin een aangename plek om te vertoeven. En de achteringang? Die zal je vaak gebruiken. Niet alleen om je tuin in te gaan, maar ook – zoals dat gaat in een dorp – omdat je bezoek vaak via de ‘achterom’ naar binnen komt. Bovendien bevindt de parkeerplek voor je auto zich aan de achterzijde van de woning, aan de straat. De parkeerplaats biedt overdag, als er weinig auto’s staan, een ideale speelplek voor de kinderen! Voor meer speelplezier kunnen de kinderen ook terecht in een van de natuurspeelplekken in de wijk.

Natuurinclusief en klimaatadaptief

Ook bijzonder is dat de woningen bijdragen aan de natuurinclusiviteit en klimaatadaptiviteit van Woud. Zo zijn de gevels van de hoekwoningen voorzien van vleermuisstegen, insectenplinten, gierzwaluwkasten of huiszwaluwnesten. Drie gevels zijn uitgevoerd als koele kop: zij zijn voorzien van groene beplanting en worden daardoor in de zomer minder warm. Meer over natuurinclusiviteit en klimaatadaptiviteit [link naar subpagina: architectuur]

Prettige woonbeleving

In de woningen is het goed toeven. De houten wanden en vloeren zorgen voor een prettige, warme sfeer. Bovendien heb je in deze woningen alles bij de hand voor een prettige woonbeleving. De ruim opgezette begane grond bijvoorbeeld of de drie slaapkamers op de eerste verdieping. En wat dacht je van de tweede verdieping? Daar kun je zelfs een vierde slaapkamer inrichten. Of een extra ruimte, bijvoorbeeld om te studeren of te werken, of om lekker te spelen!

Specificaties

 • Oppervlakte van 125 m2.
 • Houtbouw met bakstenen gevelbekleding.
 • Energieneutraal met o.a. zonnepanelen en bodemwarmtepomp.
 • Energielabel A++++
 • Ruime living met ruimte voor keuken en eetkamer.
 • Drie grote slaapkamers.
 • Vrij indeelbare zolderverdieping.
 • Voortuin aan groene straat of park.
 • Veranda in voortuin of luifel in voor- of achtertuin.
 • Parkeermogelijkheid aan achterzijde.
 • Inclusief sanitair en tegelwerk, exclusief keuken, warmteinstallatie o.b.v. lease met koop als optie.

Bekijk de verkoopdocumenten hier