logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

Nieuwbouw-Zevenhuizen---Kiezen-voor-groen---Wonen-in-Woud

Nieuwbouw Zevenhuizen - Logo Beige - Wonen in Woud
Dat maakt de cirkel rond!
Kiezen voor groen
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

Kiezen voor groen

Groen wonen is een keuze. Een bewuste keuze. Synchroon maakt het je gemakkelijk om die keuze te maken. Onze projecten, waaronder Woud, zijn groen in de breedste zin van het woord. De woonomgevingen die wij creëren, zijn natuurinclusief, klimaatadaptief, energieneutraal en zo veel mogelijk circulair.

Ik heb interesse

Synchroon Circulair

We hebben maar één aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Circulair ontwikkelen is wat ons betreft dan ook meer dan een ‘populaire oplossing van deze tijd’. Het is een manier van denken en doen, die diep in onze vezels zit. En die noodzakelijk is voor het behoud van onze planeet. Dit vraagt om fundamentele veranderingen, die wij hebben vertaald naar zeven pijlers voor circulair ontwikkelen: een sterke samenleving, gezondheid en geluk, stadsnatuur, CO2 reductie, circulair bouwen, circulaire stromen en circulaire business cases.

Meer over Synchroon Circulair

Samenwerken aan biodiversiteit

Een groene woonomgeving is goed voor de biodiversiteit en klimaatadaptatie, maar ook voor de gezondheid en het woongeluk van bewoners. Vanuit die gedachte werken we sinds 2022 samen met de Vogelbescherming Nederland. We zetten ons gezamenlijk in om bouwprojecten en woonbuurten vogelvriendelijker en natuurinclusiever te maken.

Meer over biodoversiteit

Energieneutraal wonen

Een energieneutrale woning wekt op jaarbasis minstens zo veel duurzame energie op als dat de installatie in de woning verbruikt. De overige opgewekte energie kun je inzetten voor het laden van je telefoon tot en met het klaarmaken van warme soep. Daarna verbruik je via het net. Dat is goed voor het milieu én voor jouw portemonnee!

Bovendien woon je fijn en comfortabel. Een energieneutraal huis tocht niet, het is er gelijkmatig warm, de vloeren voelen niet koud aan en er komt continu verse lucht naar binnen.

Meer over energieneutraal wonen

Heb je interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen op het door jou ingevulde e-mailadres. We houden je ook met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb je al een account? Login

Account aanmaken