logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

Nieuwbouw Zevenhuizen - Hero Image - Wonen in Woud

Nieuwbouwproject Zoetermeer - Wonen in en met hout - Woud
In en met hout
Nieuwbouwproject Zevenhuizen
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

32 Gevarieerde woningen

Woud is het eerste deelplan dat in De Swanladriehoek in verkoop gaat. Het woonplan ligt aan de ene kant de door groen omgeven Swanlaweg en aan de andere kant het aantrekkelijke centrale park.

Kies je voor Woud, dan kies je voor een toekomstbestendige woning van of met hout. Een splinternieuw, circulair, energiezuinig en gezond thuis dat je helemaal in jouw eigen stijl kunt inrichten. Voelt goed, toch?

Het aanbod

In totaal verrijzen er 32 koopwoningen in Woud. Aan de Swanlaweg komen veertien houtbouw gezinswoningen met bakstenen gevels te staan. De kavel op de hoek biedt ruimte aan een riante, traditioneel gebouwde vrijstaande woning met bamboe gevelbekleding.

De vijftien houtbouw gezinswoningen aan de parkzijde hebben houten gevelbekleding. Daartussen bevinden zich twee traditioneel gebouwde, tevens met hout beklede twee-onder-een-kapwoningen. Alle woningen zijn zodanig gepositioneerd en vormgegeven, dat je ten volle kunt genieten van al het groen en moois om je heen!

Bekijk het aanbod

Cross laminated timber (CLT)

Van de 32 woningen in Woud worden er 29 gebouwd van hout. Of specifieker gezegd: met panelen van cross laminated timber (CLT). Deze panelen bestaan uit meerdere kruislings verlijmde houten lagen en zijn daardoor zeer sterk en stabiel. En dat is nog niet alles. De panelen zijn hernieuwbaar, ze isoleren uitstekend en ze dragen bij aan een laag energieverbruik.

Door in hout te bouwen wordt er bovendien 3.339 kilogram Co2 per woning minder uitgestoten dan bij traditionele bouw. En dan slaat het hout ook nog eens CO2 op – maar liefst 27.666 kilogram per woning! Dat is goed voor de aarde, maar ook goed voor jou.

Het natuurlijke karakter van hout zorgt voor een gezonde, aangename en comfortabele leefomgeving. Dat geeft rust en energie. Daar word je toch warm van?

Meer over houtbouw

Een nieuwe woning in een nieuwe wijk

Koop je een woning in Woud, dan koop je niet alleen een nieuw en duurzaam huis. Je wordt ook een unieke beleving rijker. Ten eerste begin je een nieuw hoofdstuk in je wooncarrière of misschien wel je allereerste hoofdstuk. En je bent niet de enige. Net als de andere bewoners ga je in een nieuwe wijk wonen met nieuwe straten, aangelegd groen, fietspaden, wandelpaden, sportvelden, noem maar op.

En die nieuwe wijk gaan jullie met elkaar vorm en invulling geven. Dat schept een band. Of beter gezegd: een community. Je wisselt ideeën en gedachten uit, inspireert elkaar en ‘even gluren bij de buren’ is geen enkel punt. Je kent elkaar immers vanaf het begin!

De 14 houtbouwwoningen met bakstenen gevels, aan de Swanlaweg.

Parkeren en laden

Woon jij straks in een van de gezinswoningen in Woud? Direct achter je woning, in het openbaar gebied, kun jij je auto parkeren. Dat geldt ook voor de mensen die bij je op bezoek komen. Woon je in een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning in Woud, dan heb je parkeerplek op eigen terrein. Je bezoek parkeert in het openbaar gebied. Heb je een elektrische auto? Die kun je straks opladen in het openbaar gebied. Gemeente Zuidplas legt hiervoor laadmogelijkheden aan.

Lees meer over wonen in Zevenhuizen.

Wonen in Zevenhuizen