logo - Nieuwbouw Zevenhuizen - Wonen in Woud
SLUIT

Nieuwbouw-Zevenhuizen-Ook-jouw-tuin-kan-bijdragen-Wonen-in-Woud

Nieuwbouw Zevenhuizen - Logo Beige - Wonen in Woud
Kiezen voor groen
Ook jouw tuin kan bijdragen!
Nieuwbouw Zevenhuizen - Siteicon Beige - Wonen in Woud

Daar bloei je van op!

Wanneer we onze woonomgeving natuurrijker inrichten, bieden we meer ruimte aan planten en dieren. Dat is goed voor de biodiversiteit. Een groene omgeving is ook van groot belang voor de klimaatadaptatie van een woonwijk, en het woongeluk en de gezondheid van de bewoners.

Vogelvriendelijke, natuurinclusieve tuinen

Vanuit die gedachte gingen we in 2022 een langdurige samenwerking aan met de Vogelbescherming Nederland. Ons gezamenlijke doel? Bouwprojecten vogelvriendelijker maken, en jou als bewoner inspireren en helpen om je tuin natuurinclusief en vogelvriendelijk in te richten.

Wat levert de samenwerking op?

Door samen te werken en kennis te delen met de Vogelbescherming Nederland, doen we belangrijke inzichten op en inspireren we elkaar.

Zo brengen we onze werelden dichter bij elkaar: die van de bebouwde omgeving én die van de vogels, vlinders, egels, bijen en andere dieren.

We zetten ook concrete stappen. Zo organiseren we wijksafari’s met bewoners. Ook ontvangen alle kopers bij de oplevering van hun woning het Vogelpakket, met onder meer een nestkast, vogelvoer, beplantingtips en een actie-lidmaatschap.

Meer weten over onze samenwerking met de Vogelbescherming Nederland?

Lees het artikel

Nieuwbouw-Zevenhuizen-Ook-jouw-tuin-kan-bijdragen-Natuurinclusief-Wonen-in-Woud

Heb je interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen op het door jou ingevulde e-mailadres. We houden je ook met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb je al een account? Login

Account aanmaken